Info
Som navnet antyder, er her fokus på familiehunden og dens menneske. Det vigtigste er at hund og fører har/får et godt samarbejde, og at det bliver en rigtig god/sjov oplevelse.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Familiehundeholdet - (Fa1)
Tirsdag Tid: 19:00 - 20:00
Sted: DcH Christiansfeld, Bane1-5
Instruktør: Mia Alslöw / Yvonne Brejndahl /
Som navnet antyder, er der her fokus på familiehunden og dens menneske. Det vigtigste er at hund og fører har/får et godt samarbejde, og at det bliver en rigtig god/sjov oplevelse. Fordi det er et familiehundehold kan vi tage alt det gode fra alle ”hundesportsgrenene”, det kunne være: Dogdancing, IGP, DcH’s konkurrence program, Agility, Rally-lydighed, NoseWork og meget mere. Det kunne også være en tur på stranden, en tur i skoven, en tur på en legeplads, hvor vi kunne øve balance, forhindringsbane ved klubhuset, en gæstetræner, klikker introduktion, o.s.v.
Tilmeldte: 4/10
Betalingsplan: Årligt hold 01.01