Familiehundeholdet

Info
Som navnet antyder, er her fokus på familiehunden og dens menneske. Det vigtigste er at hund og fører har/får et godt samarbejde, og at det bliver en rigtig god/sjov oplevelse. 

Fordi det er et familiehundehold kan vi tage alt det gode fra alle ”hundesportsgrenene”, det kunne være: Dogdancing, IGP, DcH’s konkurrence program, Agility, Rally-lydighed, NoseWork og meget mere. Det kunne også være en tur på stranden, en tur i skoven, en tur på en legeplads, hvor vi kunne øve balance, forhindringsbane ved klubhuset, en gæstetræner, klikker introduktion, o.s.v.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Fa1
Tirsdag Tid: 19:00 - 20:00
Sted: DcH Christiansfeld, Bane1-5
Instruktør: Yvonne Brejndahl /
Som navnet antyder, er der her fokus på familiehunden og dens menneske. Det vigtigste er at hund og fører har/får et godt samarbejde, og at det bliver en rigtig god/sjov oplevelse. Fordi det er et familiehundehold kan vi tage alt det gode fra alle ”hundesportsgrenene”, det kunne være: Dogdancing, IGP, DcH’s konkurrence program, Agility, Rally-lydighed, NoseWork og meget mere. Det kunne også være en tur på stranden, en tur i skoven, en tur på en legeplads, hvor vi kunne øve balance, forhindringsbane ved klubhuset, en gæstetræner, klikker introduktion, o.s.v.
Tilmeldte: 8/10
Betalingsplan: Årligt hold 01.01
Ratepris : 430 kr.
Rabat ved tilmelding: 16 %
Tilmeldingspris: 361 kr.
Tilmeld

Nyheder

Sponsorer