Instruktør
Bruno Hyldahl
Hej.

Jeg er Instruktør på vores Konkurrencehold (D-C-B).

Uddannet LokalforeningsInstruktør først i 1980´erne.
Uddannet Kredsinstruktør i 2013.

Har igennem årene deltaget i en del efteruddannelser.

Tidligere Instruktør i Schæferhundeklubben i 7 år

Trænet egne og andres hunde i over 30 år.
Har deltaget ved DM mange gange i B-, A- og E-klassen

Selv dyrker jeg IGP med min hund.
Har deltaget i IGP-DM 5 år i rap.

Heidi Rømer Hansen

Hej

Jeg er instruktør på vores Samarbejdshold  & hjælpeinstruktør på vores Hvalpehold.

Uddannet instruktør i 2007

Jeg er tidligere konkurrence hundefører, og spændingen fra konkurrence bruger jeg i dag, på enkelt øvelser. Jeg træner meget med balance i krop såvel som sjæl, med min egen hund. Jeg bruger positiv belønning og leg i store mængder. Det skal være sjovt at træne hund – både for hund og menneske!

Samtidig brænder jeg for at arbejde med adfærd – hvorfor gør hunden som den gør?
Jeg er uddannet Hundeadfærds konsulent i DcH og du er altid velkommen til at spørge, hvis der er noget du har brug for at vende. Jeg deltager ofte i kurser og foredrag for at kunne forny mig og holde min viden opdateret

Jeg er kredsinstruktør og underviser i Hundesprog og Adfærd, Hvalpen samt NoseWork.

Jeg er aktiv i CcH, fordi sammenholdet er uundværligt. Der er altid kaffe/te på kanden og i Hundehuset er der tid til snak og fordybelse.

Julia Baker
20999151
Hej

Jeg er Instruktør på Rally-begynder og Rally-øvet holdet.
Jeg interesserer mig særligt for lydighedsarbejdet som kobles med mindre stringent arbejde for at udvikle flere sider af hunden.

Privat har jeg to hunde som jeg træner med. Lullo-Laika er en schæferblanding som går Rally og Maggie (som ses på billedet) er en Bernersennen/Samojede blanding som går på Konkurrence holdet og Rally holdet.

Personligt har jeg et stort konkurrencegen – så der er store forventninger til Maggie, både indenfor Lydighed via DcH Programmet, men også indenfor Rally.

Jørgen Schmidt
Hej

Jeg er Instruktør på vores Klikkerhold samt for holdet "På vej mod konkurrence", som er for
hvalpe / unghunde hvor ejeren ønsker at gå konkurrencevejen.

Jeg er den heldige ejer af en lille glad schæferpige (Jeg har vist haft et par stykker siden starten af 80erne)
Op gennem årene har jeg selv trænet både DcH program og IGP.

Jeg blev uddannet  DcH instruktør i 2005 og har været på en del efter uddannelse siden.
I 2016-17 blev jeg uddannet klikker instruktør ved hund og træning .
Mia Alslöw

Hej

Jeg er instruktør på NoseWork-holdet og hjælpeinstruktør på Rally-øvet holdet.

Min hund Silje, er en Dværgpincher som jeg træner med på Familie-holdet, NoseWork-holdet og Rally-holdet.

I resten af min fritid rider jeg Western på egen hest, strikker og laver reperationer for folk.

Nanna Schmidt
Hej.

Jeg er og har været Instruktør på hvalpeholdet siden 2007, herudover er jeg hjælpeinstruktør på Samarbejdsholdet.

Jeg har delt hverdagen med egne hunde i små 60 år, de fleste af årene med 2 hunde af gangen.

Min nuværende hund Usti er en schæferdreng som jeg overtog da han var 2 år. Han er en Crossover hund, det betyder at han da jeg overtog ham skiftede fra strafbaseret- til belønningsbaseret træning. Vi arbejder meget på Empowerment og det er skønt at se når Usti indser at han faktisk selv kan kontrollere sine omgivelser.

Jeg har fra 2007 hvor jeg blev uddannet Instruktør i DcH, løbende dygtiggjort mig ved at deltage i minimum en årlig efteruddannelse eller ny uddannelse, sidstnævnte som rally-, hvalpe-, klikker-, & NoseWork Instruktør. Jeg elsker at fordybe mig i læringsteorien, specielt empowermentdelen samt adfærd, årsag og konsekvens (A-B-C).

Yvonne Brejndahl
Hej

Jeg er instruktør på Familiehundeholdet og vi har det sjovt.

Blev uddannet LokalforeningsInstruktør i 2009 og har siden været på efteruddannelser flere gange årligt.

Min tidligere hund Freja (billedet) og jeg nåede A-klassen sammen. Pt. er jeg uden hund.

IGP Figurant
Eric J B Nielsen
Hej.

Jeg figurerer på vores IGP-hold.

Jeg dygtiggør mig løbende, bla. gennem deltagelse i DcH-Danmarks tilbud til figuranter samt gennem deltagelse på den årlige IGP-weekend.
Vis hold
Thomas Gydesen
Hej.

Jeg figurerer på vores IGP2-hold.

Jeg dygtiggør mig bla. gennem DcH-Danmarks og Schæferhundeklubbens tilbud til figuranter, samt gennem deltagelse på den årlige IGP-weekend.
Vis hold