Bestyrelsesformand
Nanna Schmidt
Formand & Instruktørudvalg:

Tlf: 2124 6116  -  mail: info@dch-christiansfeld.dk

Jeg brænder for "DcH" og kan med stolthed sige at her har vi det godt.
Vores lille forening "CcH" er fuld af Ildsjæle som alle går glade og seriøse til opgaven.

Jeg er gift med Jønne (Instruktør på Samarbejdsholdet) og har 2 voksne børn & svigerbørn samt 2 børnebørn.

Udover mine hundeuddannelser (Lokalforenings-, kreds-, Klikker- & NoseWork Instruktør), er jeg Uddannet Voksenunderviser, NLP Practitioner & Social Mentor.

Min første hund fik jeg da jeg var 4 år. Siden da har jeg kun været uden hund i 2 gange ½ år. Det er blevet til en del hunde gennem årene og dem har jeg lært rigtig meget af.

Jytte Westergaard

Kasserer, konkurrenceudvalg.

Tlf: 2485 0757  -  mail: kasserer@dch-christiansfeld.dk

Jeg har været medlem i klubben siden 1987 og har været kasserer siden december 2006.

Jeg har haft flere hunde, labrador og golden retrievere. Jeg har igennem tiden gået til lidt forskelligt i klubben.

Et par år gik jeg ud til konkurrence i C og B, et par år var det rally holdet, et par år på familieholdet og nu på klikkerholdet.
Bestyrelsesmedlem
Heidi Rømer Hansen
Præsentation

Sekretær, kantineudvalg samt tager sig af ny-tilmeldinger.

Tlf: 6056 1231 -  mail: tilmeld@dch-christiansfeld.dk

Jeg har været i klubben siden 2002 og i bestyrelsen siden 2009, hvor jeg er hhv. sekretær og står for kantineudvalget.

Jeg brænder for hundearbejdet og specielt adfærden. Er uddannet og praktiserende Hunde adfærdskonsulent i DcH.

Jeg har selv labrador, har dyrket konkurrencetræning men er i dag mest interesseret i enkeltøvelser på klikkerholdet.

Jeg er instruktør på begynderholdet, hjælpeinstruktør på hvalpeholdet samt kredsinstruktør.

Kennet Vesthammer
Præsentation

Hej jeg er næstformand i bestyrelsen og sidder i driftsudvalget som tager sig af  vedligehold af området og bygninger.

Tlf: 2097 2035

Jeg har været medlem siden 2017 og har en Berner Sennen som hedder Anton . Jeg er midt i fyrrende og er bosat i Christiansfeld .

Til daglig arbejder jeg som teknisk indkøber hos P-Lindberg i vejen .

Jeg går på Rally holdet og NoseWork hold og har lært at jeg har verdens stædigste hund,
men det opvejes af et fantastisk kammeratskab her i klubben .
Mia Alslöw
Præsentation

Jeg er medlem af bestyrelsen her i Chr feld

Står for aktivitets-udvalget og er også instruktør.

Tlf: 2427 0470

Var i sin tid med til at starte klubben op i dch regi.

Niels Andersen
Præsentation

Jeg har været medlem af klubben siden 2017 og medlem af bestyrelsen siden 2018.

Er med i driftsudvalget, som tager sig af vores klubhus ”Hundehuset” samt vores udendørs-/træningsarealer.

Tlf: 2396 3236

Jeg går på Klikkerholdet med Bella, familiens Labrador. Jeg har gået på hvalpeholdet og har ”snust” lidt i at gå spor.

Bella deltager desuden ivrigt på jagt.”
Winnie Nielsen
Præsentation
Står for Tøj & Hundeudstyr i klubben.
Jeg har været medlem af DcH siden 2019, men har været hundeejer siden 2010.

Jeg har Herkules og Tjalfe.