Instruktør
Bruno Hyldahl
Hej.

Jeg er Instruktør på vores Konkurrencehold (C-B-A).

Uddannet LokalforeningsInstruktør først i 1980´erne.
Uddannet Kredsinstruktør i 2013.

Har igennem årene deltaget i en del efteruddannelser.

Tidligere Instruktør i Schæferhundeklubben i 7 år

Trænet egne og andres hunde i over 30 år.
Har deltaget ved DM mange gange i B-, A- og E-klassen

Selv dyrker jeg IGP med min hund.
Har deltaget i IGP-DM 5 år i rap.

Heidi Rømer Hansen

Hej

Jeg er instruktør på vores Begynder- & Hvalpehold.

Uddannet instruktør i 2007

Jeg er tidligere konkurrence hundefører, og spændingen fra konkurrence bruger jeg i dag, på enkelt øvelser. Jeg træner meget med balance i krop såvel som sjæl, med min egen hund. Jeg bruger positiv belønning og leg i store mængder. Det skal være sjovt at træne hund – både for hund og menneske!

Samtidig brænder jeg for at arbejde med adfærd – hvorfor gør hunden som den gør?
Jeg er uddannet Hundeadfærds konsulent i DcH og du er altid velkommen til at spørge, hvis der er noget du har brug for at vende. Jeg deltager ofte i kurser og foredrag for at kunne forny mig og holde min viden opdateret

Jeg er kredsinstruktør og underviser i Hvalpen, Hundesprog og Adfærd samt NoseWork.

Jeg er aktiv i CcH, fordi sammenholdet er uundværligt. Der er altid kaffe/te på kanden og i Hundehuset er der tid til snak og fordybelse.

Henny Kofod

Hej!

Jeg er instruktør for Rallyholdet. Min erfaring som instruktør, har jeg dels fra IGU i 2014, samt råd og fif fra min tidligere instruktør. Herudover har jeg taget de fleste af modulerne på Rally overbygningen i 2019, hvor jeg også har været på et praktisk kursus med i de nye skilte.

Efter nogen tid med lydighedstræning i DcH, begyndte min ene hund, Asta samojedeblanding til konkurrence, med gode resultater i både C og B-klassen. Asta afsluttede sin karriere i Rally også med succes.

Så er der Bertram (Labrador) min nuværende stjerne, han og jeg deltager i konkurrencer i DcH programmet men træner også på Rally- & NoseWork-holdene.

Jørgen Schmidt
Hej

Jeg er den heldige ejer af en lille glad schæferhund (Jeg har vist haft et par stykker siden starten af 80erne)
Op gennem årene har jeg selv trænet både DcH program og IGP.

Jeg blev uddannet  DcH instruktør i 2005 og har været på en del efter uddannelse siden.
I 2016-17 blev jeg uddannet klikker instruktør ved hund og træning .
Mia Alslöw

Hej

Jeg er instruktør på NoseWork-holdet og hjælpetræner på Rally-holdet.

Min hund er en Dværgpincher som jeg træner med på CBA-holdet, Familie holdet, NoseWork-holdet og Rally-holdet.

Vh.  Mia.

Nanna Schmidt

Jeg er Instruktør på vores Hvalpe- & Begynderhold:

Jeg er uddannet Instruktør i 2007 og har løbende dygtiggjort mig  gennem diverse uddannelser, efteruddannelser og kurser.

Min Hovedinteresse er Samarbejde, Motivation og Glæde mellem hund og fører. Det skal være sjovt for både hund og menneske.

Uddannet Lokalforenings-, Kreds-, Klikker- & NoseWork Instruktør.

Har diverse kurser indenfor:
Pernille Wulf Jensen

Hej

Jeg er instruktør på DogParkourholdet.

Jeg er tidligere hundefører i hjemmeværnet men skiftede til DcH i 2007 da min hund blev skudræd.
I 2008 tog jeg Instruktør Grund Uddannelsen i DcH.
Jeg har overbygningen som Rally instruktør.
Jeg har primært undervist på Hvalpehold, Familiehundehold og nu på holdet med DogParkour.

Jeg har boet to år i Spanien hvor jeg har arbejdet med spanske gadehunde, samtidigt med at jeg også har gået til professionel træning samt har deltaget i uddannelse omkring hunde.
Jeg er gift med Steen og vi har hundene Bælla på 1 år som er en Spansk gadehund og Molly på 1 år som er en Border Collie.
De går til DogParkour med Steen og jeg selv træner på Begynderholdet.
Yvonne Brejndahl
Hej

Jeg er instruktør på Familiehundeholdet og vi har det sjovt.

Blev uddannet LokalforeningsInstruktør i 2009 og har siden været på efteruddannelser flere gange årligt.

Min tidligere hund Freja (billedet) og jeg nåede A-klassen sammen. Pt. er jeg uden hund.

IGP Figurant
Eric J B Nielsen
Hej.

Jeg figurerer på vores IGP-hold og er formand for Kredsens IGP udvalg.

Jeg dygtiggør mig løbende, bla. gennem deltagelse i DcH-Danmarks tilbud til figuranter samt gennem deltagelse på den årlige IGP-weekend.
Thomas Gydesen
Hej.

Jeg figurerer på vores IGP2-hold.

Jeg dygtiggør mig bla. gennem DcH-Danmarks og Schæferhundeklubbens tilbud til figuranter, samt gennem deltagelse på den årlige IGP-weekend.
Instruktør aspirant
Julia Baker
Hej

Jeg er Instruktøraspirant og følger forskellige hold i løbet af min uddannelse som forløber henover det meste af 2020.
Pt. er jeg at finde på vores Samarbejdshold.

Jeg interesserer mig særligt for lydighedsarbejdet som kobles med mindre stringent arbejde for at udvikle flere sider af hunden.

Privat har jeg to hunde som jeg træner med. Lullo-Laika er en schæferblanding som går NoseWork og DogParkour og Maggie (som ses på billedet) er en Bernersennen/Samojede blanding som går på Konkurrence holdet og Rally holdet.

Personligt har jeg et stort konkurrencegen – så der er store forventninger til Maggie, både indenfor Lydighed via DcH Programmet, men også indenfor Rally.