Instruktør
Bruno Hyldahl
Hej.
 
Jeg er Instruktør på vores Konkurrencehold (D-C-B). 
 
Uddannet LokalforeningsInstruktør først i 1980´erne. 
Uddannet KredsInstruktør i 2013.
 
Har igennem årene deltaget i en del efteruddannelser.

Tidligere Instruktør i Schæferhundeklubben i 7 år

Jeg har i over 30 år, hjulpet mange hundeejere til at opnå gode resultater med deres hunde. Selv har jeg deltaget ved DM mange gange i både DcH programmets forskellige klasser og IGP-programmet som jeg træner med min egen hund.

Jeg vil tage udgangspunkt i hvor du er med din hund nu og hjælpe / guide dig til at du og din hund får det bedste samarbejde omkring de forskellige øvelser.

 
26360462
Læs mere
Heidi Rømer Hansen

Hej

Jeg er instruktør på vores Samarbejdshold  & hjælpeinstruktør på vores Hvalpehold.

Uddannet LokalforeningsInstruktør i 2007

Uddannet HundeAdfærdsKonsulent i 2012

Uddannet KredsInstruktør i 2016

Jeg er tidligere konkurrence hundefører, og spændingen fra konkurrence bruger jeg i dag, på enkelt øvelser. Jeg træner meget med balance i krop såvel som sjæl, med min egen hund. Jeg bruger positiv belønning og leg i store mængder. Det skal være sjovt at træne, både for hund og menneske!

Samtidig brænder jeg for at arbejde med adfærd – hvorfor gør hunden som den gør?
 
Det at jeg er HundeAdfærdsKonsulent i DcH, betyrder at du altid er velkommen til at spørge, hvis der er noget du har brug for at vende. Jeg deltager ofte i kurser og foredrag for at kunne forny mig og holde min viden opdateret

Som KredsInstruktør, underviser jeg i Hundesprog, Adfærd. Sammen med Nanna underviser jeg i Hvalpen samt NoseWork.

Jeg er aktiv i CcH, fordi sammenholdet er uundværligt. Der er altid kaffe/te på kanden og i Hundehuset er der tid til snak og fordybelse.

60561231
Læs mere
Jørgen Schmidt
Hej 
 
Jeg er Instruktør på vores Klikker- & vores Rally-lydighedshold. 
 
Jeg er den heldige ejer af en lille glad schæferpige (Jeg har vist haft et par stykker siden starten af 80erne)
Op gennem årene har jeg selv trænet både DcH program og IGP. 
 
Jeg blev uddannet  LokalforeningsInstruktør i 2005, og har været på en del efteruddannelser siden.
I 2016-17 blev jeg uddannet klikker instruktør ved hund og træning .
23662296
Læs mere
Mia Alslöw

Hej

Jeg er instruktør på NoseWork-holdene og hjælpeinstruktør på Rally-holdet. 

Min hund Silje, er en Dværgpincher som jeg træner med på Familie-holdet, NoseWork-holdet og Rally-holdet. 

I resten af min fritid rider jeg Western på egen hest, strikker og laver reparationer for folk. 


24270470
Læs mere
Nanna Schmidt
Hej.
 
Jeg er og har været Instruktør på hvalpeholdet siden 2007, herudover er jeg hjælpeinstruktør på Samarbejdsholdet.
 
Det at jeg deltager i årlige seminarer og efteruddannelser, samt min lange praktiske hundeerfaring gør at jeg er klædt godt på til langt de fleste udfordringer du må stå over for med din hund - og som medlem og deltager på hold i CcH skal du endelig bare spørge - intet er for stort og intet er for småt - Hvis jeg ikke kan svare, så er vi mange Instruktører med hver vores forcer og tilsammen finder vi den bedste løsning for dig.
 
Jeg har delt hverdagen med egne hunde i små 60 år, de fleste af årene med 2 hunde ad gangen.
 
Min nuværende hund Usti er en schæferdreng som jeg overtog da han var 2 år. Han er en Crossover hund, det betyder at han da jeg overtog ham skiftede fra strafbaseret- til belønningsbaseret træning. Vi arbejder meget på Empowerment og det er skønt at se når Usti indser at han faktisk selv kan kontrollere sine omgivelser.
 
Jeg har fra 2007 hvor jeg blev uddannet Instruktør i DcH, løbende dygtiggjort mig ved at deltage i minimum en årlig efteruddannelse eller ny uddannelse, sidstnævnte som Rally-, Hvalpe-, Klikker-, Kreds- & NoseWork Instruktør. Jeg elsker at fordybe mig i læringsteorien, specielt empowermentdelen samt adfærd, årsag og konsekvens (A-B-C).

21246116
Læs mere
Yvonne Brejndahl
Hej
 
Jeg er instruktør på Familiehundeholdet og vi har det sjovt. 
 
Blev uddannet LokalforeningsInstruktør i 2009 og har siden været på efteruddannelser flere gange årligt.
 
Min tidligere hund Freja (billedet) og jeg nåede A-klassen sammen. Pt. er jeg uden hund.  
 
 
21443356
Læs mere
IGP Figurant
Eric J B Nielsen
Hej.
 
Jeg figurerer på vores IGP-hold.
 
Jeg dygtiggør mig løbende, bla. gennem deltagelse i DcH-Danmarks tilbud til figuranter samt gennem deltagelse på den årlige IGP-weekend.
28901374
Læs mere
Thomas Gydesen
Hej.
 
Jeg figurerer på vores IGP2-hold.
 
Jeg dygtiggør mig bla. gennem DcH-Danmarks og Schæferhundeklubbens tilbud til figuranter, samt gennem deltagelse på den årlige IGP-weekend.
Læs mere
Instruktør aspirant
Ana claudia Jørgensen

Jeg er født i 1972, opvokset i Brasilien og har boet i Danmark i mere end 20 år.

Er gift og har en voksen datter.

Jeg er glad og altid i godt humør. Problemer findes ikke i min hverdag, kun løsninger. Jeg er morgenfrisk og elsker at gå lange ture i skoven. Jeg nyder naturen og lyden af bølger på stranden.

Jeg har 3 Sibirian Husky piger som jeg elsker helt op i himmelen og ned på jorden igen??

Alexa fra 2013, hun var min første hund, det var der jeg begyndte at interessere mig for at arbejde sammen med hunde. Hun har været min læremester og jeg har lært rigtig meget af hende.

Efter 1 år kom lille Lua til os, hun er fra 2015. Lua går til rally og udstilling. Hun har vist at det er megasjovt på hendes måde ?? hun er en meget intelligent Husky-pige som elsker at arbejde.

Herudover har jeg Soffi som er min lille rally-stjerne.

Jeg har gennem de sidste 8 år gået på mange forskelligartede kurser, mange forskellige steder rundt om i Danmark. Både til rally-, mentalkurser og mange andre. Har lært rigtig meget og har taget mange ting med mig i mit bagagerum.

Jeg elsker at samarbejde med hund. Jeg kan bedst lide at være kreativ når jeg træner med dem. Det skal være både sjovt og hyggeligt for både hund og menneske. For mig er det allervigtigst af arbejde på hundenes præmisser. På deres tempo. Altid positiv og vise hundene respekt. Man skal altid se om hund vil det vi er i gang med og acceptere hvis hunden ikke kan leve op til vores kriterie.

Jeg får aldrig nok af at samarbejde med mine hunde og jeg lærer noget hver dag, jeg bliver aldrig færdig med at lære de skønne 4-benede venner at kende.

Læs mere
Kathrine Shackleton Nissen

Som Instruktør-aspirant, glæder jeg mig meget til at få udvidet min palette når det kommer til at forstå både hunde og mennesker.

Jeg har en meget livlig Schæfer-dame fra juni 2020, som jeg træner i IGP programmet.

Jeg har altid været meget optaget af samarbejdet mellem mennesker og dyr, og jeg synes det er megafedt, hver gang vi har succes med at løse opgaver.

Pelsraketten og jeg arbejder meget med balancen i vores øvelser - det skal være sjovt og motiverende, men der skal også være fokus og formål. Hun har lært mig meget om tålmodighed, engagement og om at fejre de små sejre.

I CcH træner vi på Brugshunde-holdet og Konkurrence-holdet (D-C-B), vi har tidligere gået på både Hvalpeholdet og det tidligere På Vej Mod Konkurrence-hold.

Læs mere

Nyheder

Sponsorer