(Fa1) Familiehundeholdet
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
Som navnet antyder, er her fokus på familiehunden og dens menneske. Det vigtigste er at hund og fører har/får et godt samarbejde, og at det bliver en rigtig god/sjov oplevelse.

Som navnet antyder, er der her fokus på familiehunden og dens menneske. Det vigtigste er at hund og fører har/får et godt samarbejde, og at det bliver en rigtig god/sjov oplevelse. Fordi det er et familiehundehold kan vi tage alt det gode fra alle ”hundesportsgrenene”, det kunne være: Dogdancing, IGP, DcH’s konkurrence program, Agility, Rally-lydighed, NoseWork og meget mere. Det kunne også være en tur på stranden, en tur i skoven, en tur på en legeplads, hvor vi kunne øve balance, forhindringsbane ved klubhuset, en gæstetræner, klikker introduktion, o.s.v.
Tirsdag 19:00-20:00 DcH Christiansfeld, Bane1-5
Pris pr. rate  /  Årligt hold
430,00 kr.
Pris fra nu, indtil 01.01.2021.
361,00 kr.
Gebyr