Nanna Schmidt
Beskrivelse
21246116

Hej.

Jeg er Instruktør på vores Hvalpe- & Samarbejdshold.

Mit motto er: "Du får hvad du betaler for" og "Hvis det du gør ikke virker, så gør noget andet" Det gælder for alle forhold i livet, også for hundetræning og med dette i baghovedet brænder jeg for at hjælpe dig med at etablere en god relation og et samarbejde med din hund.

Min hundeuddannelse: 2017: NoseWork Instruktør – 2016: Instruktør i Hunde Fører Kort 2013: KredsInstruktør – 2010: Klikker Instruktør – 2008: Instruktør i Rally-Lydighed – 2007: LokalforeningsInstruktør

Jeg har fra 2008 løbende dygtiggjort mig ved at deltage i mindst en årlig efteruddannelse, bla. Hvalpemotivation, Adfærd, sprog og Signaler, Balanceøvelser, Opvarmning & Nedkøling, Leg, Lydighed, konkurrencetræning, Spor og et par Clicker expo''s.


Se hele beskrivelsen
Heidi Rømer Hansen
Beskrivelse
60561231

Hej

Jeg er instruktør på vores Samarbejds- & Hvalpehold.

Uddannet instruktør i 2007

Jeg er tidligere konkurrence hundefører, og spændingen fra konkurrence bruger jeg i dag, på enkelt øvelser. Jeg træner meget med balance i krop såvel som sjæl, med min egen hund. Jeg bruger positiv belønning og leg i store mængder. Det skal være sjovt at træne hund – både for hund og menneske!

Samtidig brænder jeg for at arbejde med adfærd – hvorfor gør hunden som den gør?
Jeg er uddannet Hundeadfærds konsulent i DcH og du er altid velkommen til at spørge, hvis der er noget du har brug for at vende. Jeg deltager ofte i kurser og foredrag for at kunne forny mig og holde min viden opdateret

Jeg er kredsinstruktør og underviser i Hvalpen, Hundesprog og Adfærd samt NoseWork.

Jeg er aktiv i CcH, fordi sammenholdet er uundværligt. Der er altid kaffe/te på kanden og i Hundehuset er der tid til snak og fordybelse.

Se hele beskrivelsen

Nyheder

Sponsorer