DcH Program D/C/B
DCB
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

På dette hold trænes der seriøst med henblik på konkurrence. Her lægges vægt på samarbejde hund/fører, det skal stadig være sjovt for begge parter.

• Træning af grundfærdigheder: Helt basale øvelser som leder hen mod konkurrence.
  • Udtænke løsninger i fællesskab: Vi evaluerer og skaber udvikling sammen og hver i sær. Du får redskaber til at planlægge og udvikle delmomenter hen mod færdige øvelser.
  • Hvad står der i programmet: Hvordan skal det se ud?

* Træning af grundfærdigheder: Helt basale øvelser som leder hen mod konkurrence.

* Udtænke løsninger i fællesskab: Vi evaluerer og skaber udvikling sammen og hver i sær. Du får redskaber til at    planlægge og udvikle delmomenter hen mod færdige øvelser.

* Hvad står der i programmet: Hvordan skal det se ud?

Mandag 18:30-19:30 DcH Christiansfeld, Bane1-5
Pris for  365  dages medlemskab